zaza's FotoPage

By: zaza aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Aug-2007 07:08 Email | Share | | Bookmark
Berdua lebih baik

Rombongan
Cik Daun
ke Sungai Besar
View all 23 photos...
Agak sedih sebab tak banyak gambar yang sempat diambil.


Monday, 30-Jul-2007 13:48 Email | Share | | Bookmark
Jom mandi-manda

Err.. sebenarnya tak balik terus lepas melawat 'dusun'.
Kami pergi melawat 'air terjun' pulak!



Monday, 30-Jul-2007 00:57 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan balik kampung orang

Pagi Sabtu yang nyaman
ayuhlah pulang ke kpg halaman (org)
tengok perabot antik
View all 26 photos...


Thursday, 14-Jun-2007 08:08 Email | Share | | Bookmark
Meet my mate:G-na



Masa dekat MRSM dulu, aku ada dua kawan baik yang aku panggil mate saja dan diaorang pun panggil aku mate.

Satu mate nama Sh satu lagi mate nama G-na.

Mate Sh, last sekali aku jumpa last year tetapi selalu YM dan calling2 tetapi mate G-Na ni dah 10 tahun tak bersua muka dan sms pun ada la setahun 3 kali kot (birthday, bulan puasa dan raya!).

Hari ni dia call aku , bagitau dia ada urusan dekat satu pejabat berdekatan pejabat aku. Kami plan nak jumpa di Secreto Recepah, KL Sentral. Tapi aku suruh dia tunggu aku depan McD dulu.

Nampak saja aku, dia dah bergegas lari mendapatkan aku dan terus peluk aku, bagi aku coklat dan lepas tu pegang tangan aku tak lepas-lepas dah. G-na ni memang macam ni- demonstrative. Kalau dia suka satu-satu tu, memang obvious nampak dia suka dan kalau dia tak suka tu, pujuk macam mana pun, minta maaf la susah nak ubah.

G-na ni baru saja lepas pantang. Anak nombor dua. (Anak sulung dah 5 tahun dah!) Kali ini dia dapat babygirl. Kiranya dah sepasanglah anak dia. Tapi dia tetap macam dulu- badan maintain, ceria dan banyak bercakap.

Aku kalau jumpa dia, mesti nak tanya pasal kerja dia sebab aku jarang ada kawan yang kerja macam dia. G-na ni pengawal trafik udara di Subang. Aku suka dengar cerita dia (bab jumpa pilot2 tu lagi lah suka… heheh) dan aku rasa seronoknya kerja macam dia -fokus masa operasi saja , habis kerja boleh balik tidur lena. tapi dia kena fokus betul-betullah, kalau tak; boleh berlanggar kapal terbang!

*Aku suka jumpa G-na sebab dia buat aku rasa dihargai sangat dan dia juga yang mengubah fikiran aku, tak semua kawan-kawan perempuan yang sudah berkahwin akan melupakan terus kawan mereka.



Friday, 11-May-2007 06:05 Email | Share | | Bookmark
Self portrait

Jangan pandang cermin!
testing 1,2,3...

rasa macam baru balik haji




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net